Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Biletul zilei cota mare 8 iulie Betfair 

Un bilet interesant azi din amicale jucat la Betfair, cea mai mare casa de pariuri online din lume.

Observați că am folosit optiunea “Asigurarea Edge “, unica, doar la Betfair. Practic primesti o cota finala putin mai mică, dar daca biletul pica la un singur meci, primesti banii inapoi integral! 

Ai Cont Premium FARA DEPUNERE la Betfair!

Pentru asta, 

  1. Click pe acest link si deschide un cont nou la Betfair!
  2. NU trebuie sa depui nimic!
  3. Solicită apoi Abonament Superpont Premium Gratuit 7 zile pe acest LINK!

Daca insa dorești 60 de zile pe Grupul PremiuM GRATUIT, cu Acces Liber la site + Grupul de Pariuri Live de pe Facebook…

Deschide doar azi un cont nou la Betfair de pe acest link sau celelalte linkuri din articol pentru a beneficia de 60 de zile de Abonament Superpont Premium Gratuit!

Dupa ce ai efectuat prima depunere in contul NOU deschis la Betfair SOLICITA ABONAMENTUL tau Gratuit de 60 de zile AICI!!!

Updated: July 8, 2017 — 12:55 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme